Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Montaj sistem control acces si pontaj
100 lei
Brand
Hikvision
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemele de control acces sunt concepute pentru a gestiona accesul persoanelor intr-o locatie, urmarind utilizatorii, cardurile, punctele de acces si evenimentele. Sistemele pot fi integrate cu functia de pontaj care permite o imagine de ansamblu, precisa a prezentei si miscarilor angajatilor.
Solutii personalizate de control acces pe baza de card/tag, de pontaj si evidenta persoanelor
Simplitate in configurare si utilizare: optiuni diverse de configurare si functii speciale
Gama larga de rapoarte de management analizate dupa diferite criterii: primul sosit/plecat, absenteism, prezenta intr-o zona, numar ore lucrate/departament etc.
Raportare programata: trimite automat rapoarte in zile, ore si la adrese prestabilite, exportate in fisiere accesibile de pe orice PC cu web browser
Permite automatizari: senzori de temperatura si umiditate folositi pentru actionarea sistemului de aer conditionat, in zile si ore pre-programate.
Montaje sisteme control acces  in judetul Salaj si judetele vecine
Acest serviciu  face parte din categoria Automatizare Porti /  Control Acces

Antena Digital  face  pentru a pastra  informatiile  din acesta pagina. Acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Recomandam inainte de comanda sa ceri informatii tehnice si cele legate de stocuri la
tel. 0756635651
Din Gura in Gura